Van Beek & Drosten advocaten is gevestigd op een markante locatie aan de Hengelosestraat 141 te Enschede (tegenover het meubelplein) en in een dito pand met eigen parkeerplaats. Het kantoor is opgericht in 1984 en beweegt zich op vrijwel alle rechtsgebieden, terwijl ook enige specialisaties aanwezig zijn. Foto kantoorpand
Zo is mr B.J. van Beek lid van de vereniging van Arbeidsrecht advocaten, terwijl mr A.P. Drosten als lid is aangesloten bij de vereniging van letselschadeadvocaten LSA.

Door ons worden cliënten afkomstig uit het midden- en kleinbedrijf en non profit sector alsmede particulieren bijgestaan.

Voor bedrijven worden bijvoorbeeld slagvaardig incasso's uitgevoerd, algemene voorwaarden en contracten opgesteld of beoordeeld, zaken betreffende huur van bedrijfsruimte behandeld en arbeidszaken gedaan. Veel ondernemers zijn niet bekend met het feit dat het inschakelen van een advocaat niet steeds hoeft uit te monden in een kostbare en langdurige gerechtelijke procedure. Wij zijn ons er van bewust dat ondernemers hun tijd en energie graag in hun bedrijf willen steken in plaats van in procedures. Door heldere en steekhoudende contracten of juiste advisering kan veelal juist voorkomen worden dat onze cliënten in procedures verzeild raken.

Wanneer er onverhoopt toch geprocedeerd moet worden, doen wij dat op voortvarende en vasthoudende wijze, waarbij de kosten voortdurend in het oog worden gehouden.

Particulieren worden door ons bijgestaan in bijvoorbeeld familiezaken (zaken betreffende onder andere echtscheiding, boedelscheiding, alimentatie, gezag over minderjarigen en bezoekregeling), strafzaken, huur- en arbeidszaken, letselschade, zaken betreffende burenrecht, bouwzaken en zaken betreffende sociale uitkeringen (zoals de WAO-uitkering).

In een gratis oriënterend gesprek kunnen wij u exact uiteenzetten wat wij voor u kunnen betekenen en worden afspraken over de kosten verbonden aan de te verlenen rechtsbijstand vooraf schriftelijk vastgelegd, zodat daarover zoveel mogelijk zekerheid bestaat.

Ervaring en kwaliteit worden bij ons gekoppeld aan zeer concurrerende tarieven, waarbij zo nodig rekening wordt gehouden met het financieel belang en de draagkracht van de betrokkenen. De begrippen Service en Betrokkenheid worden bij ons met hoofdletters geschreven.

Voor een afspraak met een van onze advocaten of het gratis stellen van een juridische vraag kunt u:

Bellen : 053-4326560
Faxen : 053-4326339 of
E-mailen: [email protected]

Disclaimer:
van Beek & Drosten advocaten heeft als lid van de Nederlandse Orde van Advocaten voor de in het kantoor werkzame advocaten vanzelfsprekend een beroepsaansprakelijkheidsverzekering gesloten. Onze aansprakelijkheid, d.w.z. de aansprakelijkheid van het kantoor, alsmede de betrokken advocaat, is beperkt tot het bedrag dat in voorkomende gevallen door de beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar wordt uitgekeerd.


vanbeek.drosten@balienet.nl Voor juridische vragen kunt u het response-formulier invullen, een bericht sturen naar [email protected], of contact opnemen via ons telefoonnummer: 053-4326560 of faxnummer: 053-4326339.